Bekkjarvik - i verdensklasse

I havgapet utenfor Bergen finner du idylliske Austevoll og Bekkjarvik Gjestgiveri - Hotel & Suites. Med historie i veggene, øyne mot havet og en verdensmester i kokkekunst som gir inspirasjon på kjøkkenet, er dere sikret et vellykket arrangement.

Enten dere er klare for et kick off, vil feire et jubileum eller rett og slett samles til et lederseminar, så vil jeg anbefale Bekkjarvik på det sterkeste. Her er naturen vill og vakker, maten i verdensklasse og overnattingen idyllisk.

Hva med et foredrag av selveste Ørjan Johannessen “Veien til Bocus D’or” før dere nyter en 5, 6 eller 7 retters gourmet middag? Vi tilbyr vinsmaking og kokkekurs - en fin team-buildings aktivitet. Dere kan oppleve sherpatrappene på vandretur til Kongsfjellet, Austevolls høyeste topp med 360 graders utsikt over øyriket Austevoll, Nordsjøen i vest og Folgefonna skinnende i horisonten.

Bekkjarvik-Gjestgiveri-3-of-6--11304097.jpg


For de helt spesielle anledningene kan vi til og med arrangere en Bocus D’or inspirert middag, med Austevolls egen verdensmester i kokkekunst Ørjan Johannessen, som lager og presenterer en smakfull og spennende meny som er inspirert av Bocuse d'Or middagen han vant gull med i 2015.
Denne pakken inneholder; Eget middags-lokale, Eksklusiv vinpakke, Signert kokebok og presentasjon gjennom måltidet av Ørjan Johannessen.

For enkel og morsom ankomst kan vi anbefale RIB, yacht eller seilbåt fra Flesland kai. Turen kombineres gjerne med fruktblomstring eller eplehøsting, sykkel og sider i Hardanger.

Ta kontakt for et kreativt tilbud skreddersydd til å passe din gruppe eller bedrift.


Benedicte Elisabeth Stedje